Fırat Aydınus Beşiktaş : Beşiktaş - Trabzonspor maçının hakemi Fırat Aydınus ... - İstanbul bölgesi süper lig hakemi fırat aydınus, bugüne kadar hes kablo kayserispor 46 maçını yönetti.

Fırat Aydınus Beşiktaş : Beşiktaş - Trabzonspor maçının hakemi Fırat Aydınus ... - İstanbul bölgesi süper lig hakemi fırat aydınus, bugüne kadar hes kablo kayserispor 46 maçını yönetti.. Fırat aydınus'un yönettiği derbi maçlar şöyle: Turkcell kupa finali'nde düdük çalan fırat aydınus, beşiktaş'ın kabusu olmaya devam ediyor. Kırmızı kart sonrası 'eyyam yapsana, eyyam yapsana, fırat aydınus eyyam yapsana' şeklinde tezahürat yapıldı. Aydınus'un yardımcılıklarını serkan ok ve aleks taşçıoğlu yapacak. Bu maçlarda fenerbahçe'ye 5, beşiktaş'a ise 4 kırmızı kart çıktı.

Kırmızı kart sonrası 'eyyam yapsana, eyyam yapsana, fırat aydınus eyyam yapsana' şeklinde tezahürat yapıldı. Aydınus'un yardımcılıklarını serkan ok ve aleks taşçıoğlu yapacak. Beşiktaş, 27 nisan 2013'te oynanan bu maçtan sonra aydınus yönetiminde kazanamadı. ''fırat aydınus kötü bir günündeydi. Beşiktaş, fırat aydınus'un yönettiği son 10 resmi maçta 1 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Fırat Aydınus'tan Caner Erkin'e şok tepki! 'Ne bağırıyorsun?'
Fırat Aydınus'tan Caner Erkin'e şok tepki! 'Ne bağırıyorsun?' from img3.aksam.com.tr
Spor yazarı ve eski hakem erman toroğlu, beşiktaş'ın fenerbahçe'ye yenildiği karşılaşmayı kaleme aldı. Haftasında 24 eylül pazartesi günü fenerbahçe ile beşiktaş arasında ülker stadı'nda oynanacak maçı yönetecek hakem fırat aydınus, kariyerinde 29. Beşiktaş, spor toto süper ligi'nin 5. Aydınus, bu karşılaşmalarda beşiktaşlı futbolculara 73 sarı, 5 kırmızı kart gösterdi. Futbol sahalarında yapılan bir tezahürat. Beşiktaş, fırat aydınus'un yönettiği son 10 maçta 1 kez kazandı. Fırat aydınus'un yönettiği beşiktaş karşılaşmalarında sarı kartlar dikkat çekiyor. Aydınus'un yardımcılıklarını serkan ok ve aleks taşçıoğlu yapacak.

Spor yazarı ve eski hakem erman toroğlu, beşiktaş'ın fenerbahçe'ye yenildiği karşılaşmayı kaleme aldı.

Aydınus'un yardımcılıklarını serkan ok ve aleks taşçıoğlu yapacak. Beşiktaş, fırat aydınus ile kazanmakta zorlanıyor. Aydınus'un yönettiği derbilerde galatasaray üstün. Beşiktaş, fırat aydınus'un yönettiği son 10 maçta 1 kez kazandı. Fırat aydınus'un yönettiği beşiktaş karşılaşmalarında sarı kartlar dikkat çekiyor. Haftasında 24 eylül pazartesi günü fenerbahçe ile beşiktaş arasında ülker stadı'nda oynanacak maçı yönetecek hakem fırat aydınus, kariyerinde 29. Aydınus bu sezon beşiktaş'ın konyaspor ile oynadığı süper kupa maçını yönetti. Spor toto süper lig'in 30. Fırat aydınus'un yönettiği derbi maçlar şöyle: Fırat aydinus'un beşi̇ktaş karnesi ! Beşiktaş teknik direktörü şenol güneş, fenerbahçe derbisi sonrası fırat aydınus ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. 2012 de fener taraftarı'nin yaptığı şeyi bugün beşiktaş taraftarı yapıyor. Fırat aydınus, hakemlik yaşamında 43 kez beşiktaş maçı yönetti.

Kırmızı kart sonrası 'eyyam yapsana, eyyam yapsana, fırat aydınus eyyam yapsana' şeklinde tezahürat yapıldı. Beşiktaş teknik direktörü şenol güneş, fenerbahçe derbisi sonrası fırat aydınus ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Beşiktaş, aydınus yönetiminde toplamda oynadığı 37 maçta ise 14 galibiyet, 11 beraberlik ve 12 yenilgi aldı. Aydınus'un yönettiği derbilerde galatasaray üstün. Beşiktaş, fırat aydınus'un yönettiği son 10 resmi maçta 1 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Vodafone Arena'da penaltı tartışması! Fırat Aydınus 'devam ...
Vodafone Arena'da penaltı tartışması! Fırat Aydınus 'devam ... from imgs.stargazete.com
Dakikada bu kez yasin pehlivan'a direkt kırmızı kart gösterdi ve gençlerbirliği 9 kişi kaldı. Bu maçlarda fenerbahçe'ye 5, beşiktaş'a ise 4 kırmızı kart çıktı. Bu dev derbiyi merkez hakem kurulu'nun tecrübeli hakemlerinden fırat aydınus yönetecek. Beşiktaş, fırat aydınus'un yönettiği son 10 resmi maçta 1 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Beşiktaş teknik direktörü şenol güneş, fenerbahçe derbisi sonrası fırat aydınus ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Beşiktaş, 27 nisan 2013'te oynanan bu maçtan sonra aydınus yönetiminde kazanamadı. Erman toroğlu da birçok spor yazarı ve yorumcusu gibi hakem fırat aydınus'u eleştirdi. Kırmızı kart sonrası 'eyyam yapsana, eyyam yapsana, fırat aydınus eyyam yapsana' şeklinde tezahürat yapıldı.

Aydınus bu sezon beşiktaş'ın konyaspor ile oynadığı süper kupa maçını yönetti.

Beşiktaş, fırat aydınus'un yönettiği lig maçlarında 82 sarı kart 5 kırmızı kart gördü. 2012 de fener taraftarı'nin yaptığı şeyi bugün beşiktaş taraftarı yapıyor. Aydınus'un yardımcılıklarını serkan ok ve aleks taşçıoğlu yapacak. Futbol sahalarında yapılan bir tezahürat. Turkcell kupa finali'nde düdük çalan fırat aydınus, beşiktaş'ın kabusu olmaya devam ediyor. ''fırat aydınus kötü bir günündeydi. Beşiktaş, fırat aydınus'un yönettiği son 10 resmi maçta 1 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Fırat aydinus'un beşi̇ktaş karnesi ! Aydınus'un yardımcılıklarını serkan ok ve aleks taşçıoğlu yapacak. Beşiktaş, fırat aydınus ile kazanmakta zorlanıyor. Süper lig'de deplasmanda göztepe ile karşılaşacak beşiktaş'ın maçını fırat aydınus'un yöneteceği açıklandı. Beşiktaş teknik direktörü şenol güneş, fenerbahçe derbisi sonrası fırat aydınus ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Beşiktaşlı taraftarlar, maç öncesi ısınmak için sahaya çıkan hakem fırat aydınus'a tezahüratlar yaptı.

''fırat aydınus kötü bir günündeydi. Süper lig'de deplasmanda göztepe ile karşılaşacak beşiktaş'ın maçını fırat aydınus'un yöneteceği açıklandı. Beşiktaş, fırat aydınus'un yönettiği son 10 resmi maçta 1 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Aydınus'un yönettiği derbilerde galatasaray üstün. Aydınus'un yardımcılıklarını serkan ok ve aleks taşçıoğlu yapacak.

Fırat Aydınus Galatasaray'a acımıyor! Aydınus'un yönettiği ...
Fırat Aydınus Galatasaray'a acımıyor! Aydınus'un yönettiği ... from www.futbolarena.com
Turkcell kupa finali'nde düdük çalan fırat aydınus, beşiktaş'ın kabusu olmaya devam ediyor. Dakikada bu kez yasin pehlivan'a direkt kırmızı kart gösterdi ve gençlerbirliği 9 kişi kaldı. Haftasında atatürk olimpiyat stadı'nda pazar günü galatsaray'ı konuk. İstanbul bölgesi süper lig hakemi fırat aydınus, bugüne kadar hes kablo kayserispor 46 maçını yönetti. Bu maçlarda fenerbahçe'ye 5, beşiktaş'a ise 4 kırmızı kart çıktı. Aydınus'un yardımıcılıklarını serkan ok ve aleks taşçıoğlu yapacak. Spor toto süper lig'in 6. Futbol gerçekten garip bir oyun.

Futbol sahalarında yapılan bir tezahürat.

Dakikada bu kez yasin pehlivan'a direkt kırmızı kart gösterdi ve gençlerbirliği 9 kişi kaldı. Spor yazarı ve eski hakem erman toroğlu, beşiktaş'ın fenerbahçe'ye yenildiği karşılaşmayı kaleme aldı. Süper lig'de deplasmanda göztepe ile karşılaşacak beşiktaş'ın maçını fırat aydınus'un yöneteceği açıklandı. Fırat aydınus, hakemlik yaşamında 43 kez beşiktaş maçı yönetti. Fırat aydınus'un g.saray ile beşiktaş maçındaki kararları büyük tartışma yarattı. Erman toroğlu da birçok spor yazarı ve yorumcusu gibi hakem fırat aydınus'u eleştirdi. Fırat aydınus'un yönettiği beşiktaş karşılaşmalarında sarı kartlar dikkat çekiyor. 43 yaşındaki hakem, kariyeri boyunca beşiktaş'ın 32 maçını yönetti. Beşiktaşlı taraftarlar, maç öncesi ısınmak için sahaya çıkan hakem fırat aydınus'a tezahüratlar yaptı. Aydınus'un yardımıcılıklarını serkan ok ve aleks taşçıoğlu yapacak. Haftasında atatürk olimpiyat stadı'nda pazar günü galatsaray'ı konuk. Beşiktaş'ın gençlerbirliği'ni konuk ettiği mücadelede hakem fırat aydınus, ilk bitmeden konuk ekibe 2 kırmızı kart birden gösterdi ve gençlerbirliği sahada 9 kişi kaldı. Spor toto süper lig'in 6.

Haftasında beşiktaş, gençlerbirliği'ni konuk etti fırat aydınus. 2012 de fener taraftarı'nin yaptığı şeyi bugün beşiktaş taraftarı yapıyor.

Post a Comment

0 Comments